I denne film viser Angga Dwimas Sasongko baggrunden for i dag. Naturlig karakter Chicco Jerikho løfter siden af ​​årtusindet. Hvor han arbejder for penge bare via en smartphone. Komplet med de familieproblemer, det står over for, ligesom de fleste mennesker i dag.


Dramaet foran emnerne i filmen Åben 8 viser, hvordan en mors kamp, ​​ifølge Chicco, takket være denne film blev hun opmærksom på hvor stor morens rolle under fødslen, herunder en billige fodboldtrøjer fars kamp, ​​der ønsker hende barn født med gode faciliteter.


Foruden polemik inden fødslen er filmen Open 'en 8 også Nature's struggle i snatch-svigersignet. Han er altid i øjnene af to familier, der ønsker at bevise, at han kan blive en ansvarlig mand. slægtskabet blev tydeligt illustreret i filmen.


Stor Morens Rolle Under Fødslen Herunder En Billige Fodboldtrøjer Fars Kamp ​​der ønsker Hende Barn Født Med Gode

Chicco fodboldtrøjer børn Jerikho håber, at en 8. film kan lomme millioner af seere, da han hævder, at han aldrig har følt filmen set af så mange mennesker, især i denne film sidder han også som producent.


Gå til 'en 8 fortæller af Nature and Mia millenial par, der mødte og blev juventus fodboldtrøje forelsket i cyberspace. Deres forhold er ikke sanktioneret af familien Alam Mia, fordi det kun anser at spille sociale medier og ikke har et fast arbejde.


I det øjeblik, hvor deres første barn er, ønsker Nature at vise Ambu og Abah, Mia's forældre, at han var en ansvarlig mand. luis suarez løn Naturen forsøger at få Mia til at føde på det bedste hospital. Desværre havde de penge, Alam havde forberedt var ikke nok.