I denna film visar Angga Dwimas Sasongko dagens bakgrund. Naturlig karaktär Chicco Jerikho lyfter sidan av millenal livet. Var han arbetar för pengar bara via en smartphone. Komplett med familjeproblemen det står inför, precis som de flesta idag.


Dramatiket framför filmen i filmen Open 8 visar hur en mammas kamp, ​​enligt Chicco, tack vare den här filmen blev hon medveten om hur stor moderns roll under födseln, inklusive en fars kamp fotbollskläder som vill ha henne barn född med bra faciliteter.


Förutom polemic före födseln öppnar filmen Open 'en 8 också Naturens kamp i snatch-svärmen. Han är alltid i ögonkastet om två familjer vill bevisa att han kan bli en ansvarsfull man. Sidorna av släktskap var tydligt illustrerat i filmen.


Födseln Inklusive En Fars Kamp Fotbollskläder Som Vill Ha Henne Barn Född

Chicco billiga fotbollströjor barn Jerikho hoppas att en 8: e filmen kan lomma miljontals tittare, eftersom han hävdar att han aldrig har känt filmen såg av så många människor, särskilt i den här filmen sitter han också som producent.


Gå till 'en 8 berättar om Nature och Mia millenial par som träffade manchester united målvakt och blev kär i cyberspace. Deras förhållande är inte sanktionerad av familjen Alam Mia eftersom det bara anser att sociala medier spelar och inte har ett stabilt jobb.


I det ögonblick som deras första barn vill, vill naturen bevisa för Ambu och Abah, Mia föräldrar att han var Portugal Tröja en ansvarig man. Naturen försöker få Mia att födas på bästa sjukhuset. Tyvärr hade de pengar som Alam hade förberett var inte tillräckligt.